zondag 4 november 2018

Tweede pyjama, rood met bulldozers.

Maks is nog niet fit. Buikgriep waarschijnlijk. Vanmorgen was zijn eerste pyjama vies. En wat doe je dan...?  Je maakt een nieuwe! 
Eerder, in de herfstvakantie, hadden we samen al stof geknipt. In totaal vier pyjama's. Twee voor Maks, één voor Quint en één voor Harry.
Met een restje stof wilde Maks wel oefenen op de lockmachine. De naaimachine gaat hem goed af, maar dit is toch een ander verhaal. Na wat oefenen lukt het hem toch al aardig.
Ondanks dat hij niet lekker was, wilde hij toch wel graag helpen met zijn nieuwe pyjama. Hier werkt hij super geconcentreerd aan de boorden.
Weer met zo'n mooi halsbiesje erin.
Af! Maks is dol op rood, graafmachines en bulldozers. Hij wil ermee gaan werken als hij volwassen is. Hier heeft hij het al over sinds hij kan praten. Wat betere stof voor een pyjama dan een rode tricot met bouwvoertuigen! De stof is van Megan Blue, en komt bij Toppie Stoffen vandaan.
Echt poseren wilde hij niet. Maar geloof mij als ik zeg dat hij de pyjama direct aantrok nadat hij onder de machines vandaan kwam. We hadden nog een klein feestje bij ons nichtje, zelfs daar ging hij in pyjama naar toe! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten