zaterdag 1 september 2018

zaterdagochtend in Utrecht.

Vanmorgen zijn we met zijn vieren naar Utrecht geweest. de jongens hebben nieuwe pyjama's nodig en die van mama zitten het lekkerst. Niet te wijd, niet te kort, met boordjes en een beetje op de groei. Ik gebruik het movie night pj patroon, al moet ik toegeven dat het tijd wordt voor een heren variant van het patroon, de jongens zitten inmiddels in de grootste kindermaat. 

Ze mochten zelf stof uit kiezen. De keus verbaasd me niets. Maks is al vanaf dreumesleeftijd niet bij graafmachines en bulldozers weg te slaan, en wil dat later ook als werk gaan doen. Quint is helemaal fan van camouflage. Hij kon niet kiezen en wilde uiteindelijk de blauwe als hoofdkleur en de groene als de boorden.  Favoriete kleuren zijn dan ook rood voor Maks en blauw voor Quint.

Ze willen zelf de pyjama's maken, ze hebben een eigen naaimachine, maar werken op de lock hebben ze pas één keer eerder gedaan. 

Gezellig over de weekmarkt terug, waar we niet zonder kibbeling langs de viskraam konden lopen. het zijn echt kinderen van hun moeder! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten