donderdag 1 december 2016

Sinterklaascadeau voor Quint

Vanmorgen de laatste hand gelegd aan het joggingpak voor Quint. Hij gaat sinds september naar atletiek. Dan doet hij op de fiets graag een joggingpak aan over zijn korte broek en shirt. Eerst wilde we hem het tenue geven van de vereniging, maar bij de specials heeft niemand dat aan, en het heeft een strak broekje, dus Quint was niet enthousiast.

Daarom gekozen voor een joggingpak. Omdat hij het voornamelijk op de fiets gaat dragen, heb ik de zijnaden van het vest en een klein stukje van de zijnaad van de broekspijp voorzien van reflectieband. De kleuren van het pak, zijn de kleuren van de vereniging. Geel voor het graan en blauw voor het water. Ook kloppen de kleuren met het officiƫle tenue, geel boven, met een blauwe baan aan de zijkant, broek contra.

De rits was nog even een dingetje. Ik had, keurig volgens patroon, een rits van 45cm gekocht. Bij het inzetten van de rits bleek het voorpand wel 50cm lang... Gelukkig woont Ko (van de fourniturenkraam op de markt) hier dichtbij en mocht ik de rits komen ruilen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten